Nella Kharisma - Lewung Lagu MP3 dan Video Download

Nella Kharisma - Lewung

Gambar Nella Kharisma - Lewung

Listen: 11.3M

Date: 12 Sep 2017

Duration: 04:48

Likes: 26.8K

Nella Kharisma - Lewung Video :

Description:

Nella Kharisma - Lewung, dadi liwung atiku
nalikane sepisan ketemu
wong bagus dadi laku
nggodho ati rinten siang dalu

kiburban jiwo rogo
ngundang roso tumetesing kalbu
lir nguyahi segoro
datan biso ngluluhke atimu

suwe nggonku ngenteni
lewung ing ati gak entuk jampi
dadyo ati sawiji
nadyan abot tak lakoni

sabdo pandhito ratu
mring sliramu dadyo sisihanku
mugi Gusti nglilani
tresnaku bakal ginowo mati


dadi liwung atiku nalikane sepisan ketemu
wong bagus dadi laku, nggodho ati rinten siang dalu
kiburban jiwo rogo, ngundang roso tumetesing kalbu
lir nguyahi segoro, datan biso ngluluhke atimu

suwe nggonku ngenteni, lewung ing ati gak entuk jampi
dadyo ati sawiji, nadyan abot tak lakoni
sabdo pandhito ratu, mring sliramu dadyo sisihanku
mugi Gusti nglilani, tresnaku bakal ginowo mati

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Nella Kharisma - Lewung Mp3 Gratis, download mp3 Nella Kharisma - Lewung, download musik Nella Kharisma - Lewung, download Video Nella Kharisma - Lewung, Nella Kharisma - Lewung mp4
Download Lagu